Онлайн TV FM радіо FM пауза

На брифінгу в Івано-Франківській ОВА розповіли про роботу екстреної служби 104

Новини

На брифінгу в Івано-Франківській обласній військовій адміністрації розповіли про роботу екстреної служби 104. Лише від початку 2024 року газовики відреагували на 6,5 тисяч звернень прикарпатців. 

Працюють цілодобово у позмінному режимі. Усе для того, аби вчасно реагувати на виклики. Представник івано-франківської філії газорозподільного підприємства Андрій Витрикуш розповів про особливості роботи екстреної служби 104.

«У нас функціонують в області 35 бригад та 25 диспетчерів, які у форматі 24/7 приймають заявки від наших споживачів»,- зазначив Андрій Витрикуш, заступник головного інженера Івано-Франківської філії газорозподільного підприємства.

Усі виклики, які надходять на аварійно-диспетчерську службу, зазначає газовик, спочатку реєструються і упродовж 5 хвилин на місце виїжджає бригада.

«Нашим споживачам хочемо нагадати, що відчувши запах газу необхідно створити інтенсивну вентиляцію – відкрити вікна, двері. Не користуватися відкритим вогнем, не вмикати електроприлади, перекрити крани перед газовим обладнанням та покинути загазоване приміщення»,- продовжив Андрій Витрикуш.

А також одразу викликати аварійну службу газу за телефоном 104 .

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua