Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Вічевому майдані влаштували благодійний книжковий ярмарок для військових

На Вічевому майдані продають книги, аби допомогти військовим. Імпровізований благодійний ярмарок проводять упродовж двох тижнів кожного тижня в суботу та неділю. Волонтери самоорганізувалися, для того, аби збирати гроші на потреби армії та добровольців.

«Кожного тижня з 10 до 18 години ми біля фонтану на Вічевому майдані продаємо книги та збираємо гроші для потреб військовослужбовців. Ці книги приносять люди із домашньої бібліотеки. І таким чином ми збираємо гроші на допомогу військовим: теплий одяг, ліки та купили автомобіль в зону АТО», – розповідає Марина, волонтерка «Громадської ініціативи Галичини». Книги іванофранківці приносять безкоштовно, стартова вартість однієї книги починається від 10 гривень, решту люди додають хто скільки хоче. Гроші збирають не лише на торговиці, а й в супермаркетах міста, пише ГК.

Стіл із книгами на Вічевому майдані не один, поруч волонтери аби фінансово допомогти батальйону УНСО напекли солодощі, нав’язали ляльки-мотанки та створили прикраси ручної роботи. Їх також продають. А волонтери з фонду «Прикарпаття сила» усім охочим показують навчальну зброю.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua