Онлайн TV FM радіо FM пауза

Боєць АТО проведе фестиваль військово-патріотичної пісні

У серпні 2015 в місті Коростені Житомирської області відбудеться перший фестиваль авторської військово-патріотичної пісні «Загартовані вогнем».

Про це на своїй сторінці в facebook написав заступник комвзводу батальйону «Донбас» Ігор Чайковський (позивний «Артист»). Він же став ініціатором проведення фестивалю.

«Я особисто знаю серед бійців і добровольців дуже багато талановитих людей, які пишуть прекрасні вірші і музику, а їх роботи стають свого роду гімнами батальйонів і рот. Такі пісні потрібні нам усім, так як саме ми створюємо нову історію нашої країни», – коментує Чайковський.

Замкомвзвода батальйону «Донбас» Ігор Чайковський ще рік тому був директором донецького лялькового театру «Овація». Липневі події 2014 змусили повністю поміняти своє життя і світогляд. Тепер його знають як замкомвзвода «Донбасу» з позивним «Артист».

Він пройшов Іловайський котел, був звільнений з полону, і мало не втратив свого сина.

Свої емоції Ігор Чайковський зміг передати в пісні «Невідомий район», після чого вирішив, що таких текстів має бути набагато більше.

“Ми запрошуємо до співпраці всіх музикантів , композиторів, авторів, виконавців. Усіх, кому дорога пам’ять про минулих хлопцях, про наші з ними спільних цінностях, значимість яких весь наш народ знаходить тільки зараз”, – підсумував Артист .

Взяти участь може кожен бажаючий: автори, виконавці, композитори. Для цього треба тільки подати заявку на адресу [email protected]

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua