Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті затримали ватажка наркоторговців

Кримінал

Хотів стати «смотрящим» за областю. На Прикарпатті правоохоронці нейтралізували діяльність кримінального авторитета на прізвисько «Грузін». Він спеціалізувався на особливо тяжких злочинах.

«Він організував власне бандитське угруповання, членів якого змушував вчиняти злочини, повʼязані з насильством та наркоторгівлею. Встановлено, що зловмисник брав участь у вирішенні конфліктів між представниками кримінального середовища»,- повідомила Марія Римар, речниця ГУ СБУ в Івано-Франківській області.

Крім того, у в’язниці, де чоловік відбував термін за стрілянину в центрі Івано-Франківська, перебрав на себе неформальну владу серед ув’язнених, до яких періодично застосовував фізичну силу. А вийшовши на волю, він продовжував розхитували внутрішню обстановку в регіоні і щоразу намагався посилити свій вплив на криміногенну ситуацію.

«Правоохоронні викрали фігуранта та затримали його у власному помешканні. На підставі зібраних доказів зловмиснику повідомлено про підозру за статтями Кримінального кодексу України: ч. 1 та 2 ст. 255-1 (встановленні або поширенню злочинного впливу) та ч. 2 ст. 307 (незаконне зберігання та збут наркотичних засобів або психотропних речовин)»,- продовжила Марія Римар.

Чоловіку обрали  запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua