Онлайн TV FM радіо FM пауза

Івано-Франківська торгово-промислова палата розпочинає масштабний проєкт. Відео

Новини

Івано-Франківська торгово-промислова палата за підтримки програми ЮСЕІД «Конкурентноспроможна економіка України» розпочинає масштабний проєкт. Його метою є підтримка зовнішньоекономічної діяльності бізнесу регіонів заходу України.

«В даному проєкті ми будемо кваліфіковано робити міжнародні угоди та збувати нашу продукцію за кордон»,- розповідає Андрій Левкович, президент торгово-промислової палати.

До участі в проєкту доєднався підприємець, Святослав Окрепкий. За його словами, одними із складнощів виходу на міжнародний ринок є дорога логістика та висока конкурентність:

«Наприклад, в Італію відправити товар з України і з Китаю коштує ті самі гроші. Конкуренція дуже велика, а такий проєкт дозволяє навчити менеджерів правильно працювати з експортним клієнтом».

Також, є проблема в кваліфікованих фахівцях та менеджерах, які будуть компетентні у веденні зовнішньоекономічної діяльності. За результатами проєкту торгово промислова палата має на меті підготувати понад 70 кваліфікованих фахівців, які і будуть залучені до активностей.

«Ми хочемо шляхом анкетування охопити більше 300 підприємств, які вже займаються експортною діяльністю, почали нею займатися або мають намір займатися. Тоді ми проаналізуємо ці анкети і найбільш мотивованих 70 підприємств ми залучимо до активностей нашого проєкту»,- каже Марія Савка, віцепрезидентка торгово-промислової палати.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua