Онлайн TV FM радіо FM пауза

Двоє загинуло та семеро травмованих у ДТП на Прикарпатті

Новини

За вихідні ( 22 та 23 червня) на дорогах області трапились аварії у Солотвинській, Вигодській, Обертинській територіальних громадах, Отинії та Галичі. За всіма фактами аварій поліцейські розпочали кримінальні провадження.

Про це повідомляє Поліція Івано-Франківської області.

ДТП трапилась 22 червня близько 4 години ранку у селі Бабче, що у Солотвинській громаді. Відомо, що керманич автомобіля «Mitsubishi Pajero», 1978 року народження, місцевий мешканець, не врахував дорожні обставини та з’їхав на узбіччя. Автомобіль перекинувся. У результаті аварії керманич загинув на місці.

Ще одна смертельна ДТП мала місце цього ж дня близько 17 години неподалік села Мислівка, Вигодської громади. На місці події поліцейські з’ясували, що на автомобільній дорозі Р-21 сполученням Долина – Міжгір’я-Хуст, 41-річний мотоцикліст, місцевий мешканець на заокругленій ділянці дороги з’їхав з автодороги та в’їхав в металевий відбійник.

Від отриманих травм керманич загинув на місці аварії. 

За обома фактами слідчими територіальних підрозділів поліції розпочаті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Ще одна автопригода трапилась в Отинії. Відомо, що водій автомобіля «ВАЗ 2106», 1960 р.н., мешканець Отинійської ТГ, під час здійснення повороту ліворуч, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення із «Nissan Pathfinder».

Внаслідок ДТП керманич, два пасажири автомобіля «ВАЗ» та пасажир «Nissan Pathfinder» отримали травми, їх доставлено до лікарні.

Водіїв перевірено на стан алкогольного сп’яніння. Керманич «Nissan Pathfinder» був нетверезим. Виявили 3,86 проміле алкоголю в крові!

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України.

23 червня близько 21:00 у селі Гарасимів, Обертинської громади, відбулось зіткнення транспортних засобів, а саме автомобіля «Hyundai Tucson» та скутера. Відомо, що 16-річний скутерист виїхав на смугу зустрічного руху. де допустив зіткнення з вищевказаним авто.

Внаслідок ДТП неповнолітній отримав тілесні ушкодження. Він госпіталізований в реанімаційне відділення місцевої лікарні.

Цього ж дня у Галичі відбулась аварія з потерпілими. Як з’ясували правоохоронці, мешканець Городенківської ТГ, 1958 року народження, керував легковиком ВАЗ 2107. Водій здійснював маневр повороту з головної дороги на другорядну та виїхав на зустрічну смугу руху, на якій в цей час рухався мотоцикл. У результаті відбулося зіткнення між вказаними транспортними засобами.

Водій та пасажир мотоцикла отримали травми, їх доставлено до лікарні. Йдеться про мешканців Дубовецької ТГ, 2001 та 2006 років народження.

В обох випадках водії тверезі.

За цими фактами проводиться досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua