Онлайн TV FM радіо FM пауза

4 липня – День Національної поліції України

Новини

День Національної поліції України – свято України. Відзначається щорічно 4 липня згідно з Указом Президента України від 4 квітня 2018 року № 97.

Свято було встановлено в Україні «Ураховуючи значення та роль Національної поліції України у виконанні завдань із охорони прав і свобод людини, протидії злочинності, підтриманні публічної безпеки і порядку…» згідно з Указом Президента України «Про День Національної поліції України» від 9 грудня 2015 р.

«День Національної поліції України. Дякую за безпеку для наших людей! Дякую за порятунок українців! Дякую за героїзм у боях! Вітаю всіх наших поліцейських і бажаю передусім вдячності – вдячності всього нашого народу нашій поліції. Що ефективнішими будуть кожен і кожна, хто служить у поліції, то більшою буде вдячність наших людей»,- привітав зі святом президент України Володимир Зеленський.

3 нагоди відзначення Дня Національної поліції України, а також сумлінне ставлення до виконання службових обовʼязків та бездоганну службу відзначили працівників Головного управління поліції в Івано-Франківській області.

«На вас покладено відповідальну та щоденну нелегку місію – захищати життя, спокій, здоров’я жителів нашої громади. Стояти на варті закону, підтримувати публічний порядок, громадську безпеку, протидіяти злочинності. Ваші працівники бережуть тут надійний тил й боряться за нашу Україну на передовій .Прийміть найщиріші вітання, подяку за вашу повсякденну самовіддану працю. Нехай ваші професійні досягнення та успіх будуть вашими супутниками у житті та винагороджені повагою й довірою мешканців нашої громади»,- пише на сторінці «Facebook» голова Івано-Франківської ТГ Руслан Марцінків.

Фото: Руслан Марцінків 

Головне зображення: https://www.google.com/url?sa=i&url=http%3A%2F%2Fwww.golos.com.ua%2Farticle%2F378888&psig=AOvVaw1laeiAPMI_LVPuKLqD4iS7&ust=1720181489101000&source=images&cd=vfe&opi=89978449&ved=0CBIQjRxqFwoTCOi-ssetjYcDFQAAAAAdAAAAABAE

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua