Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Коломийщині відкрили уже четвертий клас безпеки для школярів

screenshot 29 1 - На Коломийщині відкрили уже четвертий клас безпеки для школярів - rai.ua Сюжети

Цього разу клас безпеки запрацював у Росохацькому ліцеї. Тут проводитимуть заняття з основ правил пожежної безпеки, мінної безпеки та безпеки життєдіяльності загалом. Клас як для старшокласників, так і для молодших школярів.

До Росохацького ліцею, що в Городенківській громаді Коломийщини на перший урок з основ правил пожежної безпеки, мінної безпеки та безпеки життєдіяльності завітали представники служби надзвичайних ситуацій та ювенальної превенції. Однак він відбувся не у новому спеціалізованому класі. Через повітряну тривогу його провели в укритті.

Староста Росохача зазначила, що це найвіддаленіший пункт Городенківської громади. Тому добре, що тут розповідатимуть про побутові правила поведінки, про домедичну допомогу, роботу правоохоронців та багато чого іншого.

клас безпеки на коломийщині

Голова громади та очільник району зазначили, що коштів на дітей тут не шкодують. Тому за два останні місяці це вже четвертий такий клас безпеки.

Представники ДСНС Прикарпаття зазначили, що це лише поки четвертий такий клас на Коломийщині. Однак в області їх діє кілька десятків і не лише в школах, а й при відділеннях державної служби надзвичайних ситуацій.

Тож такий клас запрацював завдяки співпраці педколективу, рятувальників та поліцейських. Тепер учні із навколишніх сіл матимуть нагоду відвідувати заняття саме у цьому спеціалізованому класі.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua