Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Франківщині відкрили ще один Клас безпеки для дітей

клас безпеки Новини

Цього разу Клас безпеки було відкрито на базі Марковецького ліцею Івано-Франківського району. Безпечний простір облаштований відповідно до рекомендацій Міністерства освіти і науки України та ДСНС.

Під час занять у класі, діти різних вікових груп опанують основи безпеки життєдіяльності, вивчать правила пожежної і мінної безпеки, навчаться надавати домедичну допомогу. Упоратися з відчуттям тривожності та втоми вихованці закладу зможуть у зоні психологічного розвантаження та в ігровій частині класу.

клас безпеки

Перший урок у новоствореному класі пройшов святково і дуже цікаво, адже його провели представники Головного управління ДСНС в області та поліцейські.

Таких навчальних просторів на Прикарпатті стає все більше. Так, нещодавно було відкрито Клас безпеки у Коломиї. Навчальний простір відкрили у філії №6 імені Героя України Тараса Сенюка ліцею №9. Це вже третя така тематична кімната на Коломийщині. До цього дві відкрили в Снятині та Трачі. Тепер тут навчатимуть школярів правильно реагувати та діяти у небезпечних ситуаціях.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua