Онлайн TV FM радіо FM пауза

Ще один добровільний пожежний підрозділ запрацював на Франківщині

пожежники ланчин Новини

У селі Середній Майдан Ланчинської ТГ запрацював новостворений підрозділ ДПК. Даний підрозділ буде обслуговувати 3 населені пункти, а це більше тисячі мешканців можуть розраховувати на вчасну допомогу. Найближчий пожежний підрозділ знаходиться на відстані 15 км, тому створення ДПК було важливою та необхідною подією для місцевих жителів.

До чергування у новоствореному підрозділі буде залучено четверо місцевих мешканців, які вирішили зробити свій внесок у забезпечення безпеки громади. В свою чергу Головне управління ДСНС в області передало для потреб новоствореного підрозділу пожежний автомобіль. Пише РАІ з посиланням на Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

“Завдяки розумінню керівництва району та громади, що безпека і захист потрібний кожному мешканцю, громада віднайшла можливість відкрити підрозділ добровольців – вогнеборців, яка буде ефективно надавати допомогу у будь-якій надзвичайній ситуації. ”– зазначив у вітальному слові заступник начальника Головного управління Віталій Федунків.

”Спільними зусиллями вдалося відкрити підрозділ, який буде ефективно надавати допомогу у разі виникнення різних надзвичайних ситуацій і так, як він розміщений поблизу місцевої школи, дітки тут будуть частими гостями, а саме вони наше майбутнє” – зазначив голова Надвірнянської РДА Петро Хмельовський.

Загалом, на сьогодні на Івано-Франківщині функціонує 16 підрозділів ДПК, які є важливим чинником забезпечення пожежної безпеки населення Прикарпаття.

добровільний пожежний підрозділ
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua