Василь Рибчук став на захист України у 2023 році, приєднавшись до 50-го полку Національної гвардії. Він воював у найгарячіших точках фронту, але під час мінометного обстрілу отримав важке поранення.
Багато побратимів тоді загинули, а Василь дивом вижив. Осколок влучив йому в руку, і лікарі були змушені її ампутувати.
Під час реабілітації його не полишала думка про улюблену справу — кулінарію. Ідея створити власний заклад з’явилася ще на службі разом із побратимом Василем Кашубою.

Від зародження ідеї до її реалізації минуло всього чотири місяці. Василь Кашуба, який і досі служить, розповідає вони так горіли цією справою, що швидко знайшли приміщення та зробили ремонт, де кожна деталь розповідає про їхній заклад. Він зізнається, поєднувати службу та бізнес нелегко, але вони дають собі раду.
У закладі використовують виключно свіжі продукти та власне крафтове виробництво. У меню є все: від ковбасок до шашликів з різного м’яса. Нещодавно тут з’явилася навіть шаурма з куркою. Директор комунального закладу «Дім воїна» Микола Крошний зазначає, Івано-Франківськ одне з міст, яке найбільше підтримує ветеранів у започаткуванні власної справи.
Скуштував шашлик і голова Івано-Франківської громади Руслан Марцінків. Він зазначає, з кожним місяцем місто поповнюється новими ветеранськими бізнесами, які не тільки приносять задоволення людям, а й створюють робочі місця та сплачують податки.
Підписуйтеся на наші канали, щоб завжди бути в курсі важливих новин Івано-Франківська та Прикарпаття.
• YouTube – https://www.youtube.com/@RAITVUA
• Сайт ТРК «РАІ» – https://rai.ua/
• Facebook – https://www.facebook.com/profile.php?id=100063475576480
• TikTok – https://www.tiktok.com/@trkrai?is_from_webapp=1&sender_device=pc