Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Калуші провели семінар-навчання з організації харчування дітей. Відео

У Калуші провели семінар-навчання з організації харчування дітей. Відео Новини

Навчання з організації харчування. У Калуші провели семінар-навчання з організації харчування дітей для представників усіх закладів освіти громади.

Організоване харчування. У Калуші провели семінар-навчання з організації шкільного харчування. Зустріч ініціювало Головне управління Держпродспоживслужби. На захід запросили керівників закладів освіти Калуської громади, а також соціальних педагогів, медичних працівників та шеф-кухарів. Представниця Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Леся Семанчук каже, цього року харчування у закладах освіти покращилось. 

Присутніх проінформували про контроль за організацією харчування у закладах освіти, а також про здійснення заходів державного нагляду у сфері санітарного благополуччя міста. Директор Калуського ліцею №3 Михайло Коротич зазначає ,у цьому навчальному закладі пильно стежать за тим харчуванням школярів.

Цього року на території Івано-Франківської області не зафіксували жодного випадку харчового отруєння. У порівнянні із попередніми роками, у 2024-му не поступали й скарги про неякісне харчування у закладах освіти.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua