Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Коломиї провели Митрополичий форум молоді. Відео

У Коломиї провели Митрополичий форум молоді. Відео Новини

У Коломиї провели Митрополичий форум молоді. Приїхали близько 700 юнаків та дівчат із Коломийської, Івано-Франківської та Чернівецької єпархій УГКЦ. На заході його учасники спільно молились, потім слухали виступи спікерів та долучились до панельних дискусій.

На початку 2024 року юні представники греко-католицької церкви вже зустрічалась у столиці при патріаршому соборі. Захід пройшов під головуванням Блаженінішого патріарха Святослава. Тепер патріарша комісія УГКЦ у справах молоді  провела такий захід у Коломийській єпархії.

Для Коломиї приймати такий захід дуже престижно, однак і відповідально, вважає Єпископ –помічник Коломийської єпархії Владика Петро Голіней.

Традиційно розпочали форум зі спільної молитви. Далі були обвговореня, лекції про християнські цінності в житті та багато інших локацій. Христина Викалюк з Івано-Франківська. Вона блогерка, на своїй сторінці розповідає про життя: сімейні цінності , виховання дітей, бізнес та захоплення.

Серед учасників форуму і Тетяна. Вона приїхала із косова. Певна, що сьогодні українцям, як ніколи важкливо мати міцну віру у Бога і свою державу, а таке спілкування цьому сприяє.

Форум відбувався на кількох локаціях у місті. Місцем проведення були Кафедральний собор, філармонія та політехнічний коледж. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua