Онлайн TV FM радіо FM пауза

Берегове приймає рідних полеглих героїв на відпочинок. Відео

Берегове приймає рідних полеглих героїв на відпочинок Новини

Цього разу на Закарпаття поїхали 35 осіб з членів сімей загиблих захисників та захисниць та учасників АТО. Вони зможуть оздоровитись та відвідати багато екскурсій.

Відпочити, відволіктись та оздоровитись. Рідні загиблих героїв з Івано-Франківської громади вирушили до міста Берегове, що на Закарпатті. Упродовж тижня на них чекають екскурсії, відвідини термальних вод та активний відпочинок на свіжому повітрі.

Пані Ольга вирушає у таку поїздку вже вдруге. Жінка вірить, що незабаром закінчиться війна і увага буде більше зосереджена на реабілітації не лише військовослужбовців та ветеранів, а й їхніх рідних.

Вдруге у Берегово їде і Марія Шевченко. Каже, торік їй дуже сподобався відпочинок. Тож цього разу теж захотіла поїхати.

У такі мандрівки їдуть рідні загиблих захисників та захисниць від 2014 року. Кажуть, що такий формат відпочинку в колі людей, яких поєднує спільне горе, допомагає легше справлятися з важким емоційним станом. А ще дає можливість трохи відволіктись та відпочити морально і фізично.

Голова Івано-Франківської громади каже, такі поїздки місто організовує, щоб люди, котрі втратили на війні найближчих людей, могли відпочити та оздоровитися.

Ця мандрівка відбулась завдяки співпраці Івано-Франківська та міста Берегове.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua