Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківській ТГ реалізовується програма розвитку підприємництва. Відео

В Івано-Франківській ТГ реалізовується програма розвитку підприємництва Новини

Активізація підприємницького середовища Івано-Франківської громади. На традиційному брифінгу у міського голови розповіли про реалізацію програми сприяння розвитку підприємництва.

Посилення співпраці влади, громади та бізнесу, підвищення конкурентоспроможності та підтримка виробників. В Івано-Франківській громаді реалізовується програма сприяння розвитку підприємництва. Директорка департаменту економічного розвитку Світлан Криворучко розповідає, загалом є 4 програмні цілі.

Друга ціль – це ресурсна підтримка бізнесу. Йдеться про інвестиційну допомогу, інформаційно-консультаційну та промоційну, популяризацію місцевої продукції та розширення ринків збуту.

Наразі було подано 35 заяв, а компенсацію отримав 31 суб’єкт господарювання на загальну суму понад вісімсот тисяч гривень. Третя ціли, додає посадовиця, це освітні ініціативи. Тобто розвиток бізнес-навичок та кадрове забезпечення.

І четверта ціль – це підвищення конкурентоспроможності малого і середнього підприємництва. Мова йде про співпрацю влади, громади і бізнесу, розвиток бізнес-інфраструктури, спрощення доступу до нових ринків та сприяння зовнішньоекономічній діяльності.

Головне зображення: https://media-stg.kyivcity.gov.ua/kyivcity/uploads/public/64e/643/749/64e643749d96f032980383.jpg

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua