Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківській торгово-промисловій палаті провели круглий стіл. Відео

В Івано-Франківській торгово-промисловій палаті провели круглий стіл Новини

В Івано-Франківській торгово-промисловій палаті відбулось зібрання щодо розвитку харчової та переробної промисловості та її роль у потенціалі експорту. На конференції зібралися близько 100 учасників – есперти, спікери та керівники підприємств  з Івано-Франківської та інших областей України. 

Питання експорту. В Івано-Франківській торгово-промисловій палаті провели круглий стіл. Його мета – обговорення поточного стану та перспектив розвитку харчової та переробної промисловості України з огляду на їхню роль у збільшенні експортного потенціалу країни. До нього долучилися представники експортно орієнтованих підприємств з Прикарпаття та інших областей України, а також експерти у галузі продовольства. 

Голова фермерського господарства Володимир Слободян долучився до круглого столу, щоб обговорити проблему на підприємстві, а саме відшкодування коштів за придбані поголів’я під час повномасштабного вторгнення. 

А ось голова іншого фермерського господарства Орися Книшук зазначає, основна проблема – це відсутність висококваліфікованих працівників. 

Остап Тиблевич теж директор фермерського господарства. Він доєднався до круглого столу щодо проблем експорту, адже в листопаді минулого року господарство майже зупинили постачання товарів. 

До обговорення експортного потенціалу харчової та переробної промисловості зібралися близько ста учасників – в залі Івано-Франківської торгово-промислової палати та онлайн. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua