Онлайн TV FM радіо FM пауза

Як працює Івано-Франківське підприємство «Інтелком»? Відео

Новини

«Інтелком» – це одна із провідних компаній у сфері виробництва дитячих пластмасових іграшок в Україні та за її межами. Підприємство на ринку вже 30 років та співпрацює з багатьма країнами світу.

На Прикарпатті провели навчальний тур для підприємств-експортерів західних регіонів України. Він відбувся в рамках Проєкту «USAID підтримує Івано-Франківську ТПП у проведенні курсу тренінгових та консультаційних послуг для менеджерів з експорту», який реалізується за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України». У межах туру, учасники відвідали Івано-Франківське підприємство «Інтелком». 

Директор компанії «Данея», яка входить в групу компанії «Інтелком» Святослав Окрепкий провів екскурсію виробництвом та показав процес створення іграшок.

Компанія «Інтелком» використовує найкращі матеріали та найсучасніші технології виготовлення іграшок. А команда спеціалістів контролює кожен етап створення – від початку до упакування. Василь Цапай працює на виробництві «Інтелком» ливарником 3 роки.  Розповідає, процес не складний, але цікавий, а денна норма виготовлення елементів іграшок – 800 штук.

Директор компанії «Данея», яка входить в групу компанії «Інтелком» Святослав Окрепкий розповідає, російська агресія вплинула на всіх, але незважаючи на всі труднощі, компанія продовжує працювати та створювати якісні іграшки для маленьких українців. 

До слова, асортимент компанії включає в себе близько 1000 іграшок. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua