Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Прикарпатському національному університеті провели День знань. Відео

Новини

Освіта Івано-Франківщини. В Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника традиційно розпочався новий навчальний рік. В честь цього – в навчальному закладі провели урочисту зустріч для студентів першого курсу. 

1 вересня в Україні традиційно святкують День знань. Так і в Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника для тих, хто вперше зробив крок у студентське життя провели урочисту зустріч. Цьогоріч на перший курс бакалаврату вступило 3420 студентів, на магістратуру – 1600, більше півтисячі у фаховий коледж.

Ректор Прикарпатського університету Ігор Цепенда підсумовує, щороку навчальний заклад приймає в свої лави близько шести тисяч студентів. 

До родини Прикарпатського національного університету долучилася і Юлія Микицей. Дівчина вступила на факультет управління міжнародним бізнесом. 

Привітати студентів із початком навчального року завітала і народна депутатка України Оксана Савчук. Чиновниця й сама є випускницею Прикарпатського національного університету. Каже, її тішить, що сучасна молодь обирає знання та заклад, який їм допоможе реалізуватися. 

На свято завітала і делегація одного із провідних польських університетів – Краківської гірничо-металургійної академії.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua