Онлайн TV FM радіо FM пауза

На Прикарпатті стартував всеукраїнський табір «Пліч-о-пліч-2024»

Новини

27 команд, які стали переможцями та призерами всеукраїнських спортивних змагань «Пліч-о-пліч Шкільні Ліги Львівщини», прибули на відпочинок в один із оздоровчих комплексів у Карпатах. А це – 400 дітей з усіх куточків України, що показали найкращі спортивні результати.

Про це повідомляє Івано-Франківська обласна державна адміністрація

Впродовж восьми днів на юних спортсменів очікує різноманітне дозвілля. Поряд з тренуваннями з футзалу, баскетболу, волейболу, черлідингу, спортивного орієнтування, їм організують заняття з плавання, стретчингу, танців, лекції з журналістики, різноманітні ігри, водні розваги, майстер-класи та гуцульські забави.

До речі, на Прикарпатті у «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» взяли участь 1718 команд, які представляли майже пів тисячі освітніх закладів зі всіх тергромад.

«Знаю, що змагання «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» дуже сподобалися нашим школярам, надихнули до розвитку та подарували чимало позитивних емоцій, які так необхідні в такий важкий для країни час. Тож, переконана , – подібні спортивні активності стануть традиційними у наших закладах освіти та продовжать формувати активну та здорову націю», – зазначила голова Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

А яка ваша реакція?
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua