Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську відкрили нове приміщення КЗ «Дім воїна». Відео

Новини

Місце підтримки та розуміння. В Івано-Франківську відкрили нове приміщення комунального закладу «Дім воїна». Тепер воно розташоване у центрі міста. За кошти бюджету громади вдалось реставрувати та відремонтувати пам’ятку архітектури. 

У новому просторому приміщенні. В Івано-Франківську відкрили комунальний заклад «Дім воїна». Тут діючі та військові, ветерани та їх родини можуть знайти підтримку та різноманітну допомогу. Адже у Домі воїна працюють психологи, соціальні працівники та юристи.

Військовослужбовець Ігор Князев нині проходить реабілітацію після поранення. Каже, такі місця дуже потрібні. Адже багато його побратимів в цивільному житті шукають розуміння та підтримки серед своїх.

Андрій Шомко йшов у військо маючи інвалідність. З часом – стан здоров’я погіршився, відтак нині вже не служить. Ветеран впевнений, такі простори необхідні, бо це місце, де можна прийти, поспілкуватися та отримати підтримку

Голова Івано-Франківської громади Руслан Марцінків додає, такі заклади для військових та ветеранів повинні бути у центрі міста. А це – лише початок, «Дім воїна» буде розвиватись і розширюватись.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua