Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Коршівському геріатричному пансіонаті відремонтували корпус для підопічних

Новини

У Коршівській громаді відкрили капітально відремонтований та облаштований корпус Коршівського геріатричного пансіонату.

Про це повідомляє Івано-Франківська обласна державна адміністрація

На відкриття завітала заступниця голови обласної державної адміністрації Людмила Сірко, представники Швейцарського Червоного Хреста, обласної організації Товариства Червоного Хреста.

«У комфортних умовах тут проживатимуть 36 людей, які потребують догляду та соціальної підтримки. Івано-Франківська область прийняла понад 150 тисяч ВПО, більше чотирьох тисяч осіб з інвалідністю, 17 тисяч людей пенсійного віку. Прикарпатські пансіонати, інтернати приймали тих людей, які потребували цілодобового обслуговування як соціально-побутового, так і медичного. І наші надійні партнери – міжнародні донори та благодійні організації, не стояли осторонь. За їхньої підтримки в області відкривалися соціально-гуманітарні заклади, установи та надавалася необхідна допомога потребуючим людям»,- зазначила Людмила Сірко.

До слова, в рамках міжнародного співробітництва у сфері соціального захисту населення у 2023 році було підписано меморандум про співпрацю щодо проведення реконструкції спального корпусу №2 з дотриманням усіх норм будівництва між Коршівським геріатричним пансіонатом та Товариством Червоного Хреста України Івано-Франківської обласної галузевої організації за підтримки Швейцарського Червоного Хреста. У рамках втілення проєкту проведено необхідний капітальний ремонт приміщення, облаштовано житлові кімнати, санвузли відповідно до вимог доступності за ДБН В.2.2-40:2018 «Інклюзивність будівель і споруд».

Фото: Івано-Франківська обласна державна адміністрація

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua