Онлайн TV FM радіо FM пауза

Митники запобігли ввезенню в Україну 11 кг наркотиків

Новини

Кілька каналів постачання до України наркотичних засобів з Таїланду в міжнародних поштових відправленнях перекрили митники у співпраці з ГУ СБУ у місті Київ та Київській області. Йдеться про канабіс і гашиш вагою майже 11 кг.

Про це повідомляє Державна митна служба України

Шість окремих партій канабісу та гашишу надійшли до України з невеликим проміжком часу. Пересилався наркотик з приховуванням у продуктах харчування на адресу отримувачів з Києва, Львова та Ірпеня.

Перші посилки з наркотиками виявили службові собаки митниці – бельгійські вівчарки Шарм та Харді. Решту відправлень з Таїланду митники вже тримали на контролі.

Небезпечні знахідки скерували для проведення дослідження до лабораторії. Експерти визначили, що рослинна речовина зеленого кольору є канабісом, а пастоподібна – смолою канабісу (гашишем). Обидві речовини є особливо небезпечними наркотичними засобами, обіг яких в Україні заборонено.

Відповідно до Всесвітньої поштової конвенції, пересилання наркотиків, обіг яких заборонений у країні призначення, заборонено в усіх категоріях відправлень.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua