Онлайн TV FM радіо FM пауза

У вантажному потязі митники відкопали 17 коробок контрабандних сигарет

Новини

Інспектори Закарпатської митниці запобігли одразу кільком спробам незаконного вивезення залізничним сполученням тютюнових виробів до Євросоюзу.

Про це повідомляє Державна митна служба України

У першому випадку, пізно ввечері 3 серпня у пункті пропуску «Павлово-Матьовце», що на українсько-словацькому кордоні, митники відкопали у вагоні 8,5 тисяч пачок сигарет.

Контрабандисти ретельно приховали цигарки марки «Mаrlboro» від митного контролю серед вантажу у відкритому напіввагоні з товаром «котуни (окатиші)».

В іншому випадку, вночі 4 серпня, здійснюючи перевірку пасажирського потягу, що слідував за міжнародним маршрутом «Чоп-Захонь-Відень», митники виявили в одному із вагонів 60 пачок тютюнових виробів з марками акцизного збору, які знаходилися за перехідною площадкою вагону.

Через відсутність власників прихованих товарів та осіб, причетних до їх незаконного переміщення через кордон, інспектори Закарпатської митниці склали відповідний акт, а також направили повідомлення до правоохоронних органів. А потяги, що слідували до країн Євросоюзу, відправлено за призначенням за кордон.

Сигарети з акцизними марками України передані правоохоронцям.

Фото: Державна митна служба України

Головне зображення: https://armyinform.com.ua/wp-content/uploads/2021/03/mytnycya15.jpg

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua