Онлайн TV FM радіо FM пауза

Слідчі Нацполіції оголосили про підозру в держзраді двом колишнім правоохоронцям

photo 5237792427010546367 y - Слідчі Нацполіції оголосили про підозру в держзраді двом колишнім правоохоронцям - rai.ua Новини

Зрадивши військовій присязі, колишні працівники Служби безпеки України добровільно вступили на службу до фсб росії та обійняли посади слідчого та старшого оперуповноваженого в тимчасово окупованій Ялті.

Про це повідомляє Національна поліція України.

На своїх нових посадах вони виконували всі злочинні вказівки росіян, зокрема — переслідували кримських татар.

Поліцейські задокументували, що фігуранти вдерлися в будинок кримського татарина, провели там незаконний обшук, після чого відвезли потерпілого в місцеве управління фсб. Там чоловіка майже добу катували, змушуючи визнати причетність до ісламської політичної партії Хізб ут-Тахрір та ІГІЛ, які в росії визнані терористичними організаціями.

Щоб отримати «зізнання», потерпілого закували в кайданки, били ногами й душили поліетиленовим пакетом, погрожували застосувати струм.

Слідчі Нацполіції ідентифікували особи злочинців і зібрали достатньо доказів, щоб оголосити їм про підозру у державній зраді (ч. 1 ст. 111 Кримінального Кодексу України), порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального Кодексу України) та порушенні недоторканності житла (ч. 1 ст. 162 Кримінального Кодексу України), скоєних групою осіб за попередньою змовою.

Фігурантам загрожує до пʼятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

tata - Слідчі Нацполіції оголосили про підозру в держзраді двом колишнім правоохоронцям - rai.ua
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua