Онлайн TV FM радіо FM пауза

Волонтерський штаб «Українська команда» в Івано-Франківську відправили два генератори у Запорізьку та Донецьку області. Відео

gene - Волонтерський штаб «Українська команда» в Івано-Франківську відправили два генератори у Запорізьку та Донецьку області. Відео - rai.ua Новини

Доброчинці волонтерського штабу «Українська команда» в Івано-Франківську продовжують активно підтримувати тих, хто цього потребує. Цього разу, розповідає керівник організації Андрій Монастирський, відправили два генератори у Запорізьку та Донецьку області:

«На Сході України є велика проблема, що електропостачання практично відсутнє. І ми таким чином долучаємось і наближаємо нашу перемогу.  Цей – в один із підрозділів Збройних сил України і в заклад медичного призначення, де проходять реабілітацію військовослужбовці».

Генератори придбані за кошти, виручені під час благодійного аукціону.

«У нас відбувається аукціон-збір. В нас були і є багато цікавих лотів – підписані прапори, картини, рукавички Віталія Кличка. Наш аукціон не є закінчений – він ще триває, але в процесі того як поступають кошти, тобто збір триває, і ми за ці кошти купуємо генератори і відправляємо на Схід»,- розповідає Андрій Монастирський, керівник волонтерського штабу «Українська команда» в Івано-Франківську.

Доброчинець волонтерського штабу «Українська команда» в Івано-Франківську Роман Хомен зазначає, це далеко не перша і не остання допомога. Адже запитів є чимало:

«Наша волонтерська команда передає 22-ий раз генератори на Схід. Чому саме зараз потрібно генератори? Тому що ворог зараз руйнує нашу інфраструктуру – є величезна потреба в генераторах на всіх напрямках. Тому де можемо, хто дає нам запити  – ми долучаємось і допомагаємо усіма своїми силами».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua