Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Надвірнянському районі та Тисменицькій ТГ трапились ДТП з потерпілими

Новини

Поліція Прикарпаття розслідує обставини ДТП з потерпілими, що стались за вихідні (1 та 2 червня). Аварії мали місце у Надвірнянському районі та Тисменицькій громаді.

Про це повідомляє Поліція Івано-Франківської області.

2 червня близько 10:30 до правоохоронців надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в с. Делятин, що на Надвірнянщині.

Слідчо-оперативна група, що виїхала на місце події встановила, що 33-річна водійка «Ніссан», мешканка Тернопільщини, на заокругленій ділянці дороги, не впоралася з керуванням та з’їхала в кювет. Опісля, автівка перекинулась.

У результаті ДТП, дві пасажирки, мешканки Тернополя та області, 1985 та 1986 років народження, отримали тілесні ушкодження та доставлені до місцевої лікарні.

Керманичка – твереза.

За цим фактом проводиться досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

1 червня близько 2:20 у населеному пункту Старий Лисець, 25-річний місцевий житель, рухаючись на автомобілі «Мазда СХ-5», не врахував дорожню обстановку та з`їхав у кювет. Надалі автівка зіткнулась з огорожею та перекинулась.

Унаслідок аварії з тілесними ушкодженнями до лікарні доставлено пасажира легковика. Йдеться про мешканця Лисецької громади, 2003 року народження.

Водія перевірено на стан алкогольного сп’яніння. Результат – нетверезий.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України.

Поліція Прикарпаття закликає неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua