Онлайн TV FM радіо FM пауза

Знову стрілянина в Каліфорнії: семеро загиблих. Відео

Новини

Семеро людей загинуло в ще одній масовій стрілянині в Каліфорнії. Вона сталася у двох місцях прибережного міста Гаф-Мун-Бей, яке розташоване в окрузі Сан-Матео приблизно за 50 кілометрів від Сан-Франциско.

Підозрюваного заарештували. Ним виявився 67-річний Чуньлі Чжао, імовірно китайського походження. Як повідомили чиновники, він сам приїхав на стоянку біля поліційного відділку. У його автомобілі виявили напівавтоматичну вогнепальну зброю.

Як повідомила шериф Крістіна Корпус, чотирьох людей було вбито й п’ятого поранено на грибній фермі. Ще трьох підозрюваний застрелив в автотранспортній компанії неподалік. Мотиви стрілянини поки невідомі. Поліція повідомила, що підозрюваний діяв сам, і подальшої загрози місцевим жителям немає.

Це друга масова стрілянина в Каліфорнії за два дні. Попередня сталась у місті Монтерей-Парк в окрузі Лос-Анджелес, що приблизно за 640 кілометрів на південь. Там чоловік, теж азійського походження, розстріляв людей, які святкували китайський Новий рік. Тоді 11 людей загинуло, ще коло 16 дістало поранення.

Нападник намагався втекти у фургоні. Однак поліції вдалося його оточити. Зрештою він застрелився. Його мотиви також поки невідомі. Проте деякі свідки вважають, що поштовхом стала побутова сварка.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua