У курячих крильцях, що експортувалися з Польщі, виявили сальмонелу.
Про це пише РАІ з посиланням на Управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.
“До Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшло повідомлення стосовно виявлення Salmonella у курячих крильцях, що експортувались з Республіки Польща до Королівства Данія та до України. Разом з тим, згідно з рахунком-фактурою, із Республіки Польща направлено заморожену курячу печінку до ТОВ «Агропобутсервіс»”, – йдеться в повідомленні.
У разі виявлення в обігу цієї продукції, мешканців Прикарпаття просять повідомляти Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 511389, 511392, або звертатися до районних, міських управлінь, відділів Головного управління.