Онлайн TV FM радіо FM пауза

Прикарпатські медики попереджають про вірусну небезпеку

Сезон гострораспіраторних захворювань. Та грипу розпочинається. З настанням холодів. Та зниження температури у повітрі .та захворювання на ГОРЗ, частішають. Потерпають від цього і діти. Наша Ольга Гриців. Поспілкувалась з медиками, та дізнавалась про профілактику цих недуг

https://www.youtube.com/watch?v=1Q_mhxQMdhk
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua

Прикарпатські медики попереджають про вірусну небезпеку

Ситуація щодо захворюваності в Івано-Франківську на грип та гострі респіраторні вірусні інфекційні недуги наразі не є тривожною. Однак різке зниження температури повітря може внести відповідні корективи.

Як повідомила завідувач кафедри інфекційних хвороб і епідеміології ІФНМУ Олександра Пришляк, до кінця 2015 року в Івано-Франківську не було зареєстровано випадків небезпечного вірусу типу А. Хоча по Україні траплялися випадки вірусу типу В, який характеризується сезонністю і легшим перебігом для організму.

“У зв’язку із тим, що перший місяць зими виявився доволі теплим, цьогоріч захворюваність дещо знизилася відносно попередніх років. Середня кількість звернень мешканців Івано-Франківська до лікувальних установ з приводу ГРЗ становила 4200 випадків щотижня”, – розповідає Олександра Пришляк. 

Однак, як застережує медик, нещодавнє різке похолодання може призвести до підвищення захворюваності, повідомили у прес-службі ІФНМУ.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua