Онлайн TV FM радіо FM пауза

Дослідники визнали ананас суперфруктом

За словами вчених, у тропічного фрукта ананаса безліч корисних властивостей. Дослідники навіть називають ананас суперфруктом.
Вчені впевнені, що ананас повинен бути в повсякденному раціоні кожної людини через свої корисні якості. Цей фрукт відносно не калорійний – містить всього 50 ккал на 100 грам продукту. Це робить його практично незамінним в меню тих людей, які худнуть.

Навіть кілька шматочків ананаса, з’їдених щодня, за словами вчених, здатні істотно зміцнити здоров’я людей. Не менш корисним є і ананасовий сік. Після вживання цього фрукта, в нашому шлунку активізуються певні ферменти, які покращують обмін речовин.

Науці також відомо, що цей тропічний фрукт містить безліч вітамінів і корисних для нашого організму мінералів. А високий рівень калію в ананасі допоможе вивести з організму зайву рідину, а разом з нею і токсини.
Відомо, що ананас часто застосовують для схуднення. І не дарма, адже фрукт відмінно допомагає спалювати жири, а ще прискорює метаболізм, що дуже важливо в процесі схуднення. Однак, мало хто знає про ще одну властивість ананаса. Виявляється, цей фрукт допомагає боротися з мозолями. Ананас просто прикладають до проблемного місця, далі розпарюють мозоль і видаляють.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua