Онлайн TV FM радіо FM пауза

Амбулаторію на Косівщині оснастили новітнім електрокардіографом

Здоров'я

Голова Косівської райдержадміністрації Петро Іванишин та директор КНП «Косівська центральна районна лікарня» Дмитро Микитюк відгукнулись на численні прохання завідувачки амбулаторією загальної практики сімейної медицини, сімейного лікаря села Шешори Олесі Буратинської щодо придбання електрокардіографа. Вони знайшли кошти для придбання новітнього електрокардіографа та передали його в амбулаторію.

Інформує РАІ з посианням на Івано-Франківську облдержадміністрацію.

Кількість серцево-судинних захворювань значно зросла, тому електрокардіограф необхідний для їх виявлення та контролю. Технічні можливості монітора дозволяють отримувати дані для максимально повного аналізу порушень ритму, ішемічних змін сегмента ST, прихованих форм «німої» ішемії, ступеня гіпертонічних і гіпотонічних змін, адаптації, кореляції артеріального тиску з ЕКС і навпаки. Це в свою чергу полегшить роботу сімейного лікаря та дасть можливість вчасно виявляти і запобігати важкі випадки.

Даними послугами зможуть користуватись не лише жителі с. Шешори, а й прилеглих сіл – Прокурави, Брустурів, Пістиня, Шепіт.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua