Онлайн TV FM радіо FM пауза

Здійснюється робота над тим, щоб забезпечити Бурштин теплопостачанням взимку

Новини

Мешканці Бурштина будуть з теплом. Робоча група при Івано-Франківській обласній державній адміністрацій працює над тим, щоб забезпечити місто та його жителів теплопостачанням взимку. Почались роботи із підготовки до будівництва стаціонарної твердопаливної котельні, яка обігріватиме один із закладів охорони здоров’я у Бурштинській МТГ.

Про це повідомляє Світлана Онищук Голова Івано-Франківської ОВА.

З робочою групою, яка створена при Івано-Франківська обласна державна адміністрація і займається питанням підготовки міста до опалювального сезону, Світлана Онищук побувала у Бурштині. Там провели виїзну розширену нараду за участю керівництва Івано-Франківської філії ТОВ «Газорозподільчі мережі України» та АТ «Прикарпаттяобленерго».

Триває підготовка газо- та електромереж для будівництва та встановлення інших 5 котелень. Варто нагадати, що йдеться про 4 модульні котельні на альтернативному паливі потужністю 1 МВт кожна для об’єктів соціальної сфери й дві модульні газові потужністю 8 та 10 мегават для багатоквартирного житлового фонду Бурштина.

Також Світлана Онищук доручення структурним підрозділам вивчити ситуацію в закладах освіти, охорони здоров’я, соціальних установах, щоби забезпечити їх альтернативними джерелами живлення, і в холодну пору там були світло й тепло.

Фото: Світлана Онищук Голова Івано-Франківської ОВА

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua