Онлайн TV FM радіо FM пауза

Затримали трьох прикарпатців, які продавали незаконну зброю

Новини

Злочинну діяльність організував 61-річний мешканець с. Космач, а допомагали йому в цьому 42-річний житель Коломийщини та 49-річний мешканець Косівщини. Чоловіки мали незареєстровану нарізну вогнепальну зброю і боєприпаси. Їх збували на “чорному ринку”. Про це повідомляє Поліція Івано-Франківської області.

Зловмисники збули гладкоствольний пістолет зразка 1930 року, гвинтівку системи Мосіна, револьвер системи Сміта-Вессона зразка 1880 року, пістолет-кулемет системи Шпагіна зразка 1941 року тощо.

Затримали фігурантів «на гарячому», при спробі чергового збуту незареєстрованої зброї. Правоохоронці провели декілька обшуків в автомобілі та за місцями проживань зловмисників. Виявили та вилучили гладкоствольні рушниці, нарізний карабін, стартовий пістолет, ножі, патрони, порох, а ще – 6 паперових згортків та 2 полімерні пакети із речовиною рослинного походження, ззовні схожою на наркотичний засіб, обіг якого заборонено – канабіс. Загальна вага – близько 600 грамів. Все це вилучено та направлено на експертизу. Чоловіки раніше не судимі.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua