Онлайн TV FM радіо FM пауза

За тиждень в Калуші склали 7 приписів про порушення правил благоустрою

Новини

Протягом тижня сектор інспекторів із благоустрою відділу муніципальної інспекції управління з питань надзвичайних ситуацій Калуської міської ради у звичному режимі проводив обстеження території міста на стан дотримання суб’єктами господарювання законодавства у сфері благоустрою.

Про це повідомляє Калуська міська рада

Складено відповідні розпорядчі матеріали (приписи, протоколи) та проведено профілактично-роз’яснювальну робота з фізичними та юридичними особами з питань благоустрою.

За цей період було складено 7 приписів та 1 протокол. Із них, приписи: по одному на КП «Калуська енергетична компанія»; Калуський ліцей №2; КП «Міськсвітло», філію АТ «Прикарпаттяобленерго «Західна», щодо фізичної особи-підприємця стосовно непокосу трави біля закладу торгівлі, 2 – на КП «Калушавтодор».

Протокол складено на фізичну особу підприємця за порушення типових правил благоустрою території населено пункту, а саме самовільно встановлену тимчасову споруду для провадження підприємницької діяльності без відповідних на це дозволів.

Окрім того, спільно з старостою с. Боднарів розглянули звернення мешканки цього села, брали участь у комісії з благоустрою та підготували і передали документи щодо демонтажу тимчасової споруди на прибудинковій території ОСББ «Незалежність-Калуш» до комісії з демонтажу тимчасових споруд та малих архітектурних форм на території Калуської МТГ.

Фото: Калуська міська рада

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua