Онлайн TV FM радіо FM пауза

За кермом іномарки напідпитку: на Прикарпатті трапилась ДТП

Новини

Водій перебував за кермом іномарки напідпитку. Чоловік не впорався з керуванням. У результаті аварії один пасажир загинув на місці, другий – з численними травмами доставлений до лікарні.

Про це повідомляє Поліція Івано-Франківської області.

14 липня на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у Войнилівській територіальній громаді, Калуського району. На місце були скеровані слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Івано-Франкіській області та слідчо-оперативна група.

Встановлено, що близько 14:00 в с. Томашівці, 49-річний водій автомобіля «Mersedes Benz 200», мешканець Львівської області, на повороті гравійної дороги ліворуч, виїхав за межі проїжджої частини праворуч та допустив зіткнення із бетонною електроопорою.

Окрім водія в салоні іномарки було двоє пасажирів. 47-річний мешканець Львівщини, який сидів на задньому сидінні, від отриманих травм помер на місці ДТП. 60-річний пасажир, що сидів на передньому сидінні, отримав тілесні ушкодження та доставлений до Калуської ЦРЛ.

За кермом водій перебував у стані алкогольного сп’яніння – 1,6 проміле показала експертиза.

Водія затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 3. ст. 286 – 1 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння).

Поліцейські закликають водіїв бути уважними та обережними за кермом. Дотримуйтеся швидкісного режиму та безпечної дистанції, не здійснюйте ризикованих маневрів. За жодних обставин не сідайте за кермо напідпитку.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua