Онлайн TV FM радіо FM пауза

З нагоди новорічно-різдвяних свят афганці Калущини вітають батьків загиблих побратимів. Відео

Новини

Традиційно з нагоди новорічно-різдвяних свят афганці Калущини вітають батьків загиблих побратимів, засвідчуючи свою повагу та вшановуючи пам’ять героїв, які з честю та гідністю виконували свій військовий обов’язок в Афганістані. Цьогоріч для них придбали продуктові набори та новорічні подарунки, а також вручили грошові допомоги.

З року в рік воїни-афганці з нагоди новорічно-різдвяних свят збирають батьків полеглих на війні бойових побратимів, щоб разом із ними за святковим столом згадати їхніх синів, а ще вручити продуктові набори та подарунки від численних меценатів.

Як зазначає голова Калуського територіального об’єднання ветеранів Афганістану Володимир Сорохтей, хлопці постійно підтримують батьків загиблих побратимів. Матері загиблих хлопців своєю чергою кажуть, що зустрічі з воїнами-афганцями їм украй необхідні. І особливо дякують Володимиру Сорохтею.

А яка ваша реакція?
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua