Онлайн TV FM радіо FM пауза

Вимушені переселенці в Долинській громаді отримали продуктові набори. Відео

Новини

Благодійна допомога. Вимушені переселенці, що нині мешкають на території Долинської громади, отримали продуктові набори. Більше про це – у сюжеті.

Продукти харчування для вимушених переселенців та людей з інвалідністю. Громада Прикарпаття отримала черговий гуманітарний вантаж. Нині, зазначає виконавчий директор Агенції розвитку ОТГ Прикарпаття Ігор Мельничук, громади самостійно забезпечують цих людей їжею. Та не усі можуть впоратись з таким навантаженням.

Усі продукти, зазначає керівниця проєкту «Підтримка територіальних громад Прикарпаття у забезпеченні ВПО та представників вразливих категорій місцевого населення, які постраждали від військових дій, у сфері харчування», виготовлені в Україні. Таким чином, доброчинці підтримують й вітчизняних виробників. Крім того, ці продукти довготривалого зберігання.

Відтак лише у Долинську громаду вдалось доставити близько трьох сотень продуктових наборів, кожен вагою майже 15 кілограмів.

Гуманітарну допомогу отримала й Долинська громада. Від початку повномасштабного вторгнення сюди переїхали понад 5 тисяч осіб. Наразі на Долинщині мешкає майже 4 тисячі вимушених переселенців. Міський голова Долини Іван Дирів каже, продуктами та одягом допомагають й місцеві.  

В Долині отримати продукти вимушені переселенці можуть з понеділка по п’ятницю в Пункті прийому/видачі допомоги за адресою проспект Незалежності, 5.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua