Онлайн TV FM радіо FM пауза

Вихідними в Івано-Франківській Ратуші відбувся благодійний зимовий ярмарок. Відео

Новини

Зимовий декор до свят, подарунки та прикраси ручної роботи, товари для дому. Вихідними в Івано-Франківській ратуші відбувся благодійний зимовий ярмарок. Головна мета дійства, зібрати кошти, щоб  придбати складові для укомплектування тактичних аптечок для ЗСУ.

Два дні поспіль у приміщенні міської Ратуші, майже два десятка франківських майстринь продавали свої вироби ручної роботи, щоб зібрати гроші для ЗСУ. Серед них і майстриня ручного в’язання Наталя Вашкевич. Каже, для створення своїх виробів використовує пряжу, яка довго носиться та добре зігріває взимку.

Франківська майстриня Наталія Калініченко виготовляє рідкісні прикраси із мікровишивки. Каже ці роботи дуже красиві, втім складні у виконанні.

Тут, майстриня представила чимало цікавих та навіть унікальних робіт. Найбільше привертають увагу окуляри із вишивкою.

Долучилась до ярмарку й Юлія. Дівчина виготовляє свічки різних форм. Зокрема у вигляді ось таких троянд.  До благодійних заходів, каже дівчина, долучається не вперше. Адже тільки так може нині підтримати наших бійців.

Таке ярмаркування, зазначають організатори дійства, відбувається уже вдруге. Кажуть, від попереднього ярмарку, вдалось зібрати для ЗСУ майже 80 тисяч гривень.   

Головна мета дійства, зібрати кошти, щоб  придбати складові для укомплектування тактичних аптечок для ЗСУ. До слова, однією з найнеобхідніших складових тактичної аптечки, зазначають волонтери, є турнікети.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua