Онлайн TV FM радіо FM пауза

Втікаючи від правоохоронців вчинив ДТП: на Прикарпатті трапився ряд автопригод

Втікаючи від правоохоронців вчинив ДТП: на Прикарпатті трапився ряд автопригод Новини

Автопригоди з травмованими пішоходами мали місце у Коломиї та Ворохті. А на Калущині, нетверезий керманич втікаючи від правоохоронців вчинив ДТП.

Про це повідомляє Поліція Івано-Франківської області

Перша аварія трапилась 9 жовтня о 08:20 у Коломиї. Відомо, що 22-річний керманич «Mercedes-Benz Sprinter», розпочавши рух, здійснив наїзд на жінку. Остання у момент наїзду перебувала спереду транспортного засобу.

Травмовану жінку, 1974 року народження, мешканку Коломиї доставлено до лікарні.

Наступне ДТП відбулось близько 16 години у Ворохті. На місці події правоохоронці з’ясували, що водій «ВАЗ 21150», здійснив наїзд на жінку-пішохода. 53-річна потерпіла, місцева мешканка, переходила дорогу у невстановленому місці. Її госпіталізовано до медичного закладу.

Керманичі тверезі.

Відомості щодо двох дорожньо-транспортних пригод внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами.

А у Калуші поліцейські групи реагування патрульної поліції патрулюючи на Автодорозі Н-10 «Стрий-Чернівці», помітили автомобіль «Audi», який рухався на великій швидкості. На вимогу поліцейських, водій зупинятися не став та почав втікати.

Надалі керманич не справившись з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та вчинив зіткнення із зустрічним транспортним засобом Toyota Rav 4. 

В результаті дорожньо-транспортної пригоди ніхто не постраждав. 

Поліцейські виявили, що водій автомобіля Audi перебував в стані алкогольного сп’яніння. Чоловіку було запропоновано пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння, однак він відмовився. 

Автомобіль поліцейські вилучили та помістили на арешт майданчик.

52-річного правопорушника інспектори відсторонили від керування та склали адмінматеріали: за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння), ч. 1 ст. 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку), ст. 124 (Вчинення дорожньо-транспортної пригоди), ч. 1 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом) та ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника поліції) КУпАП.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua