Онлайн TV FM радіо FM пауза

Волонтерський штаб «Українська команда» в Івано-Франківську передав генератор для прифронтової лікарні

Новини

Благодійність як основа. Волонтерський штаб «Українська команда» в Івано-Франківську продовжує допомагати тим, хто цього потребує. Цього разу доброчинці передали генератор для прифронтової лікарні в Слов’янську. 

«Україна сьогодні переживає дуже непростий та складний час. Завдання кожного – це допомога нашим захисникам, які боронять нашу державу, віддають своє останнє – життя, за те, щоб ми мали можливість перебувати і жити на вільній українській землі. Сьогодні волонтерський штаб «Українська команда» відправляє чергову допомогу на схід у вигляді генератора. Цей генератор поїде в прифронтову лікарню в Словʼянськ, Донецької області»,- розповідає Андрій Монастирський, керівник волонтерського штабу «Українська команда» в Івано-Франківську.

Доброчинець волонтерського штабу «Українська команда» в Івано-Франківську Роман Хомен розповідає, вони активно долучаються до допомоги захисникам. Це вже 23 – ій генератор, який вдалось передати.

«Окремим видом діяльності нашого волонтерського штабу «Українська команда» є забезпечення наших військових, навіть не тільки військових, генераторами, засобами освітлення. То це вже 23-ій генератор, який їде в прифронтову лікарню. Хочу подякувати всім тим, хто долучаються до допомоги. Волонтерський штаб «Українська команда» завжди долучається до потреб наших військових».

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua