Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Івано-Франківську влаштували благодійний вечір, щоб зібрати кошти на оздоровчий центр. Відео

Новини

Благодійний вечір в Івано-Франківську влаштували, щоб зібрати кошти на оздоровчий центр “Тепло крилатої душі” для реабілітації військових. Центр відкрила мати загиблого пілота “Привида Києва” Наталія Тарабалка.

Під час заходу відбувся показ нових колекцій одягу від українських дизайнерів та модельєрів, відомих брендів та лейблів. А також – аукціон, на якому представили близько пів сотні лотів.

Мисткиня Людмила Різник виставила на аукціон свій дизайнерський шопер. Його стартова ціна – 2000 гривень.

шопер на аукціоні

А от Наталія Калініченко на добру справу віддала кулон «З Україною в серці» з мікровишивкою та браслет. Початкова вартість аксесуарів – 500 і 600 гривень відповідно.

благодійний аукціон

12 футболок з порами року на показі мод представила дизайнерка та художниця Галина Філіпова.

Філіпова

Кошти від продажу квитків та благодійного аукціону спрямують на оздоровчий реабілітаційний центр для військових “Тепло крилатої душі”, який розташований на Коломийщині. Його засновниця та керівниця Наталія Тарабалка – мати загиблого пілота, Героя України Степана Тарабалки. Жінка розповідає, центр працює вже рік.

Під час благодійного вечора вдалось виручити 100 тисяч гривень. Ці кошти підуть на будівництво окремого будиночка, де буде їдальня та зал для зустрічей.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua