Онлайн TV FM радіо FM пауза

Вибух у лікарні: до Косова приїхав перший заступник міністра охорони здоров’я. Відео

Новини

У Косівську центральну районну лікарню, де напередодні трапилась пожежа й загинули люди, приїхали перший заступник міністра охорони здоров’я України Олександр Комаріда та тимчасовий виконувач обов’язків голови Держслужби України з надзвичайних ситуацій Сергій Крук. Вони зустрілись із родичами загиблих та оглянули місце трагедії.

Опісля держслужбовці провели брифінг у Івано-Франківській облдержадміністрації.  Перший заступник міністра охорони здоров’я каже, ця трагедія має навчити усіх інших не робити таких страшних помилок. Родичам загиблих заступник міністра запропонував фінансову та психологічну допомогу.

Голова Івано-Франківської ОДА Світлана Онищук пообіцяла вирішити питання із матеріальними збитками. За попередніми підрахунками, на ремонт та обладнання у Косівській лікарні потрібно близько семи мільйонів гривень.

Нині слідство розглядає декілька версій виникнення пожежі у відділенні реанімації. Зокрема, наголошує тимчасовий виконувач обов’язків голови Держслужби України з надзвичайних ситуацій Сергій Крук, не виключають несправність кисневої апаратури. А зараз потрібно провести навчання.

Відтак, після трагедії в Косівській лікарні у всіх медзакладх України проведуть перевірку дотримання пожежної безпеки. До слова, 29 грудня ввечері в обласній лікарні померла молодша медсестра, яка отримала сильні опіки під час пожежі. У постраждалої було уражено 90 % тіла. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
1
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua