Онлайн TV FM радіо FM пауза

Віталій Ярема зустрівся з послом Німеччини Крістофом Вайлем

Перший віце-прем’єр-міністр України Віталій Ярема 20 березня провів зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Федеративної Республіки Німеччини в Україні Крістофом Вайлем.

Сторони у дружній обстановці обговорили ситуацію, яка склалася в Україні, окремо зосередившись на питаннях тісної співпраці з Європейським Союзом.

Крістоф Вайль висловив переконання, що Україна має великі перспективи на європейських ринках.

Віталій Ярема запевнив Надзвичайного і Повноважного Посла, що український Уряд усвідомлює свою відповідальність перед народом і готовий виконувати умови міжнародної спільноти задля розвитку країни. «Ми щодня працюємо над відновленням української економіки та створенням сприятливого інвестиційного клімату в Україні», – наголосив Перший віце-прем’єр-міністр.

Він також зазначив, що Уряд охоче прислуховується до порад міжнародних експертів, зокрема німецьких, оскільки Німеччина особливо гаряче підтримує Україну і її розвиток у ці непрості для неї часи. Віталій Ярема висловив вдячність Федеральному Канцлеру Німеччини Ангелі Меркель за її ініціативу щодо створення спільної місії ЄС з надання допомоги України, наслідком роботи якої має стати надання Україні фінансової допомоги на суму 11 млрд. євро. 

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua