Онлайн TV FM радіо FM пауза

У Коломиї обговорили проблеми громад району. Відео

Новини

У Коломийській районній державній адміністрації відбулася зустріч керівництва району із головами територіальних громад. Таке засідання відбулося вперше в рамках координаційної ради новоствореного району. Обговорювали на засіданні наболілі проблеми, які нині існують у 13 територіальних громадах Коломийського району.

Зустріч голови райдержадміністрації та очільників коломийських громад розпочалася з обговорення головного – із проблем пов’язаних із пандемією. Голова РДА Любомир Глушков зазначив, що зараз головний тягар в процесі лікування лежить на Коломийській ЦРЛ. Однак лікуються там всі мешканці району. Тому на таких засіданнях і повинні голови громад доходити консенсусу.

Ще одне питання – берегоукріплення річки Прут в районі села Сопів. Очільник району зазначив, що тут роботи розпочинаються негайно.

Також на засіданні обговорювали питання ремонту доріг, транспортні перевезення та надання пільг. В райдержадміністрації зазначили, що такі зустрічі відтепер стануть традиційними.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua