Онлайн TV FM радіо FM пауза

Відбулося чергове засідання сесії Коломийської міської ради. Відео

Новини

Відбулося чергове засідання сесії Коломийської міської ради. На ньому, окрім основних питань депутати винесли ще майже два з половиною десятки додаткових. Найбільше питань стосувалося передачі матеріальних цінностей. А ще обговорили питання забезпечення житлом військовиків, переселенців, та бізнесу, який переїжджає до міста над Прутом.

Наразі кілька коломийських депутатів перебуває на фронті. Тому дуже важливо, щоб на засідання сесії приходили всі, хто зараз є в Коломиї, на початку сесії зазначив міський голова Богдан Станіславський. Далі очільник міста над Прутом наголосив, що окрім передавальних актів депутати мали б розглянути і стратегію економічного розвитку Коломиї та ряд медичних питань. Та головним було забезпечення житлом різноманітних категорій людей.

У зв’язку із впровадженням освітньої реформи багато питань стосувалося передачі матеріальних цінностей ліцеїв та гімназій міста над Прутом. Також розглянули обранці і низку земельних питань територіальної громади.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua