Онлайн TV FM радіо FM пауза

Ветерани-енергетики АТ «Прикарпаттяобленерго» вчилися адаптації до цивільних умов

Новини

13 березня, відбулася зустріч працівників-ветеранів війни АТ «Прикарпаттяобленерго», спрямована на адаптацію військових до цивільних умов. Відновлення ресурсності та швидка допомога собі – провідна тема зустрічі.

«Весняна зустріч ветеранів розпочалась патріотично, з відвідин Історико-меморіального музею Степана Бандери. Учасникам заходу розповіли про життя і діяльність революціонера, про Степана Бандеру як лідера ОУН, про його ворогів і смерть внаслідок радянського режиму»,– повідомляє Прикарпаттяобленерго.

Наступним етапом зустрічі став тренінг «У пошуку ресурсів: тіло, душа, розум». Його провела заступниця директора комунального закладу “Дім воїна” з питань психологічно-соціальної роботи Наталія Мельникова. Ветерани-енергетики склали списки того, що може допомогти швидко відновити ресурс та покращити настрій.

«Сімʼя, спілкування, українці – те, що важливо. Ми самі в собі маємо шукати ресурс», – сказав один з учасників.

Завершилась зустріч можливістю відновлення ресурсу: ветерани на вибір могли відвідати тренажерний зал, проконсультуватися з реабілітологом, пройти водні процедури та отримати індивідуальні консультації.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua