Онлайн TV FM радіо FM пауза

Віктор Шевченко відремонтув дорогу в Рогатині за кілька тижнів

Вулиця Юрія Рогатинця ще місяць тому була чи не найгіршою у Рогатині. Майже кілометр шляху був вкритий суцільними ямами та вибоїнами. Місцева влада десятиліттями не могла знайти кошти на її ремонт. Ситуація змінилася після звернення жителів вулиці до народного депутата Віктора Шевченка, який посприяв у виділенні із соціально-економічного фонду 700 тисяч гривень. Відремонтували дорогу буквально за кілька тижнів.

«Я радий, що в такий короткий термін ми з командою УКРОПу змогли допомогти людям. Аж не віриться, що ще кілька тижнів тому тут були ями по коліна. Адже на сьогодні це гарна, комфортна дорога», – каже Віктор Шевченко.

Не натішаться відремонтованій дорозі і місцеві мешканці. Адже їхня вулиця – жвава. З’єднує центр зі спальними районами. І щодня нею проїжджають десятки автівок та проходять сотні людей. Тепер цей шлях можна долати з комфортом та без пригод.

«Дорога – супер. Машина перестала ламатись. Раніше ми тут потихенько їздили, а тепер можемо з комфортом, не боятись ям», – каже подружжя Білоусів.


https://www.youtube.com/watch?v=ZSNTvA-dCsk
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua