Онлайн TV FM радіо FM пауза

Як косметичну індустрію хочуть зробити екологічною. Відео

Варто знати

Обсяг косметичної індустрії Австралії — вісім мільярдів австралійських доларів і він постійно зростає. І чимраз більше людей розуміють важливість перероблення.

З’явилися різні схеми повернення використаної чи порожньої тари до магазинів. Потім усе це сортують і переробляють. Тару перетворюють на інші продукти, зокрема замінники бетону чи скла, а також пластиковий композит для відкритих ігрових майданчиків і настилів.

Одна переробна компанія недавно отримала урядовий грант — мільйон австралійських доларів на дослідження того, як можна переробляти косметику. Вона шукатиме спосіб повторного використання складних для перероблення товарів, таких як лаку для нігтів чи аерозолів. Водночас деякі бренди беруть на себе витрати.

Бренди також змінюють процес виробництва. Так, нещодавно одна косметична компанія припинила випускати популярний аерозольний засіб для штучної засмаги, бо його паковання важко переробляти.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Хочеш бути в курсі найважливіших подій Прикарпаття, України та світу? Тоді переглядай наші сюжети на телеканалі «РАІ» о 19:00 або ж за посиланням.
rai.ua