Онлайн TV FM радіо FM пауза

150 дітей з Прикарпаття туристично відвідали Кам’янець-Подільськ

Близько 150 дітей з різних навчальних закладів Прикарпаття здійснили мандрівку до мальовничого Кам’янця-Подільського. Там вони відвідали відомі туристичні локації та побували у місцевій фортеці. Екскурсія відбулася в рамках конкурсу на найкращий твір про Україну, який підтримує народний депутат Олександр Шевченко.

Конкурс творів на патріотичну тематику, заснований благодійним фондом Олександра Шевченка «Новий Івано-Франківськ», проводять уже четвертий рік поспіль. Цього разу учні 5-11 класів писали роботи, присвячені 75-тій річниці з дня створення УПА. Переможці другого етапу з Калуського, Рогатинського районів та Верхнянської ОТГ отримали незабутній подарунок – екскурсію до Кам’янця-Подільського. Адже це місто з прекрасною архітектурою, яке дихає історією. Каже координатор конкурсу Олександра Мечева.

У благодійному фонді Олександра Шевченка «Новий Івано-Франківськ» обіцяють: наступного року тема конкурсу буде не менш цікавою та захопливою. А учасники матимуть змогу ще краще пізнати історію рідного краю. Детальніше про це в наступному сюжеті ТРК “РАІ”.

https://www.youtube.com/watch?v=o2KXHb1Lyug
А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua