Онлайн TV FM радіо FM пауза

В Університеті Короля Данила триває Міжнародний мовний форум. Відео

Новини

В Університеті Короля Данила триває Міжнародний мовний форум, щоб обговорити актуальні питання філології із залученням науковців з інших країн, популяриція вивчення англійської мови та налагодження співпраці освіти та бізнесу.

Міжнародний мовний форум педагогічної майстерності та бізнес комунікації розпочався 14 березня із конференції «Філологічні студії та перекладознавчий дискурс». Вже наступного дня відбулась презентації кафедри перекладу та філології.

«Цей форум спрямований на об’єднання людей з Івано-Франківська навколо університету, залучення бізнесу до формування якісних освітніх програм для студентів, а також співфінансування навчання»,– розповів Олександр Лада, проєктний менеджер кафедри іноземної філології та бізнес-комунікацій УКД.

Знання іноземної мови, зазначає виконавчий директор бізнес асоціації Івано-Франківська Едуард Веліканов, вкрай важливе для підприємців. Часто від цього залежить успіх його діяльності та можливість виходу на європейський ринок:

«По-перше, це ефективна комунікація з вашими бізнес-партнерами для того, щоб у вас не виникли якісь непорозуміння. По-друге, це відвідування міжнародних виставок і конференцій, щоб розширювати свій ринок збуту».

Йшлося на форумі і про стипендії кращим студентами УКД. Грошові винагороди, розповідає керівниця курсів іноземних мов Галина Бліндар, вони отримуватимуть як заохочення для подальшого навчання та вдосконалення своїх знань.

«Ми можемо виступати спонсорами для їхнього подальшого навчання, можемо надавати різні гранти. І не тільки ми, а багато інших підприємств, які можуть це собі дозволити. Це дуже важливий внесок у нашу освіту».

Міжнародний мовний форум педагогічної майстерності та бізнес комунікації триватиме до 16 березня в Університеті Короля Данила.

А яка ваша реакція?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
rai.ua